do you want to touch!

Tja, jag ska snart dra mig in till gymmet och pumpa lite muskler och bli av med lite extrakilon.. sommaren är nästan här och mitt nyårslöfte börjar nu.. lite sent men det får vara, ska bli fit inför konståkningen som jag kommer vara borta ifrån hela sommaren.. det suger ju ba lite men om tre veckor får jag börja spela lite smått fotboll igen efter operationen.. längtar som fan nu asså!! :). 

Ikväll är det valborg och det ska firas med mysiga flickor, hade helt glömt bort valborg i veckan så det fick bli att planera något snabbt men jag tror att kvällen kommer bli riktigt mysig :)<3

Nationella i engelska på onsdag!.. JIPPI!!.. (not)


on my way to the gym!





Är det påsk?

Glad påsk alla!.. eller ni som då läser min blogg och ser detta inlägg. 
Påskaftonen spenderades med min underbara kompis Martina Johannesson som btw är sämst på att svara i telefon. Idag har jag käkat påskägget som jag fick av min syrra och igår käkade jag upp ett helt jävla påskägg som jag fick av mamma och pappa.. fet blev man iaf men det ska jag träna bort på tisdag då jag ska skaffa gymkort.. Ska bli smal till sommaren nu. 

Just nu sitter jag på golvet i mitt rum med endast en bikinitopp och ett par björnborg trosor. fett skönt att ba ta det lugnt idag :).. ska ut och satsa lite på brännan nu :)


GLAD FUCKING PÅSK!!





en början är ibland ett slut

har helt glömt bort bloggen, kom och tänka på det nu.
juuuust nu ligger jag på golvet i mitt rum och dunkar lite musik.. lyssnat oavbrutet i snart 3 timmar dock har jag inte legat på golvet hela tiden... En sjuk sak när jag ligger på mage är att min tunga börja klia och det är fett jobbig för det går inte riktigt att klia den. 

Nu börjar ju påskhelgen och det innebär fest antar jag.. dvs om man hittar någon. Hela lovveckan har varit fett nice. Sol alla dagar och dt har både blivit sjukgymnastik, promenader och solning. Imorgon ska jag gå upp extra tidigt för att ta och kolla in soluppgången men dvs om jag orkar pallra mig upp annars så blir det en morgon promenad med hunden vid 8 tiden. Det blir antagligen inget jobb i helgen heller men övningsköra ska jag iaf göra :).. 


Klippt lugg, vad tycks?




M+U=3% (?)

Haaaaahahalmstad.. Jaop, där var jag idag och kollade på bästa mongobarnet i världen när hon täävlade, fett nice!
Dessutom blev man inkollad av poliser, fast iof var det för att de frågade om de kunde hjälpa oss att fylla däcken på bilen, Jag och Jessica måste fan vara efterblivna!<3

Undra vrf vi blev som vi blev när vi blev som vi inte skulle bli.. HAHA, tankeställare eller?. Tänk på den era mongolid apanalsex figurer.. nu ska snygga jag nana, ganska trööööttt.. för mkt nr 6 :)<3






Bappel

Sitter just nu och spelar poker i skolan med de tre vännerna och Jerryy!



Jag är hungrig, som en björn. :(.. dt blir säkert äcklig skolmat




frågetecken?

Pokerface.. kan man inte säga att jag har, om jag får dåliga kort så skriker jag typ :o. 

Idag höll jag på att ramla ner från en 70 km hög stege, ne men den var typ 30 km. Det var lite läskig typ som att träffa en korsning mellan en ko och en gorilla.. 

inget roligt att berätta mer.. klitoris på er. 





Mobilblogg?

Heej alla mina kåta läsare.. Ni är sugna på mer av min fantastiska inlägg. Va bra!! Men faktiskt har jag inget mer att säga än att jag sitter på en buss. Vart får ni gissa själva men en ledtråd. Det börjar på k och slutar på ungsbacka ;)



Bananer är gula!

Nu ska tummen ur röven och ska börja blogga igen!

Tänke skriva ett litet.. ytterst litet inlägg häromdan men det gick ju bra (hehe)!

Idag har jag varit FETT onyttig idag.. hehe bra sverige där men jag är tydligen en utläning eftersom jag inte kan snacka svenska eller engelska men ändå kan jag inte snacka något annat språk!.. VA FAN ÄR JAG!!.. aja tillbacka (stavfel igen)  till det vi skulle snacka om.. att jag har varit onyttig!.. dagen började med lite S och bilagodisar i skolan.. sen Donken med min nya bestis (Martina Johannesson).. efter det bhips (chips).. efter det två magnum mandel glassar + en bulle!
Oboy vad jag inte är nöjd just nu men ska försöka börja gymma i slutet av månaden eller ngt.

Juste höll på glömma! Opereade mig i veckan, då undrar ju ni säkert vart?.... Knät! Så just nu haltar jag fram lite lätt eftersom jag har gjort slut med kryckorna som var en pain in the ass.. alltså PAIN IN THE ASS, bokstavligt ;)<3