I gotta feeling

Jag har en känsla att jag kommer sova väldigt gott i natt. Jag är nämligen död efter både sjukgymnast och träning. Jag har även gjort mina dagliga situps. Jag satte allt på träningen idag även om benen var gummi. Nu sitter jag och stretchar lite. Ganska skönt att avsluta dagen med lite streching (stavning). 

Imorgon kommer dagen alla i De10 har fruktat, Vi ska simma med pervot. Usch känner mig väldig osäker och det är inte ofta jag gör det men alltså.. det är hur äckligt som helst, typ jävla pedofil. 





Every is different

Helvetes jävla skit vad träningen gick dåligt idag! Men hela dagen har varit blä. Vaknade fan 5 min innan bussen gick så stressade som fan och jag hatar verkligen att stressa men det var den sista bussen som fick så det fick funka idag. På lektionen så gjorde vi ramar i trä. Det var faktiskt ganska roligt och jag måste säga vi har nog världens skönaste lärare. Han är hur rolig som helst och vi får skämta på lektionerna och allt.. as gött. 

Idag käkade jag donken med kära Julia och Danielle joinade oss lite senare. Efter donken bar det av till ÖoB med Jessica och Desse för att köpa en vattenkokare till vårat omklädningsrum för teet i ishallen är så fucking dyrt. Vi han aldrig dricka något dock för det skulle koka 3 gånger utan att man skulle dricka. Imorgon blir det invigning med den nya vattenkokaren. På träningen satte jag bara några salkow, toelop och några försök på dubbelaxel. Dåligt som fan men bara tagga om till imorgon!!!








(två miffon)


(Skön lärare och Mikaela)





23:06

JAAA!!, Var as nära på min dubbel axel idag så ett till nytt mål med konståkningen blir att sätta den där fucking axeln innan sommaruppehållet. Iaf jag landade på dagen helt runt men ramlade, irriterande  och jag hoppade bara en för hockey killarna gick på. den jag hoppade gjorde jag t.o.m. när några hockey killar var på. 

Jag och Jessica prövade hockey klubbor idag, as naice. Någon gång kommer det bli hockey skrillor med. 

Nu ska jag se Navy CIS och sedan sov för att orka med skola och träning imorgon :)<3




Slagen

Idag är det måndag och det innebär att jag var i skolan idag. Jag började kvart över 11 men eftersom jag bor på landet där det inte går några bussar efter 9 så var jag i skolan redan klockan 10. Först hade vi samhäll, hur tråkigt som helst för vi fick något papper där texten var typ mindre än en millimeter och det var 3 hela sidor av det med. Så alla sket i det typ och snackade ist. Matte hade vi också idag med underbara Dorota. Blev klar med alla uppgifter och batteriet på Ipoden tog precis slut när vi slutade. 

Senare blir det träning igen för det gick så bra igår, ska ta med Super Mario bros till underbara Jennifer Kvist som kom trea på en elittävlibng i Malmö i helgen. Bra jobbat (Y)





Helt Awesome!

Helt otroligt, det gick as bra på träningen idag. Klarade både flip och lotz med nya ingångar dessutom. As glad och är redan taggad för nästa träning som är redan imorgon. Jag SKA iaf tävla en gång detta året annars vet jag inte vad jag gör.. typ kapar av knät. 

Ligger just nu och kollar på DOA (dead or alive). I pausen ska jag göra lite te och kanske en frukt men måste ju tänka på figuren. 





They don't care about us

Bokade precis in en fika med Josephine och någon mer i mitt hetiska schema.

Idag ska jag träna igen, as gött.. Längtat efter det länge eller Aa sen i onsdags.. Träningen börjar 7 och har ingen aning om vad jag ska göra innan det. Kanske kolla på Alice i underlandet?, nu ska jag iaf mata hönsen eftersom jag älskar dem så mycket<3





9 månader <3

Godmorgon på er!. Träningsvärk i magen är gött. Snart ska jag åka in till kungsbacka med mamma och handla. 
Ikväll blir det mys med älsklingen för vi har hela 9 månader idag <3

Jag vill verkligen börja träna fotboll och konståkning igen men det fucking knät vill inte bli bra. Men vi har fått numret till en bra knäläkare så ska vi ringa och höra om man kan röntga det. 







Fredag, 22:00

OMG.. det är något fel på mig.. Jag går ut och tränar en fredag i gymmet.. runt 22:00. Men det var as gött. Fick ut allt onyttigt ur kroppen. Allt tjockis godis idag :)<3


Perfekt "träningsschema". Får med allt nödvändigt :)<3





Tjockis

Fredag igen då, denna fredag blir väl att vara hemma och mysa.. jättekul (nooot).

Seg skoldag idag, Svenska, Matte och Estetisk Orientering. Inget värst kul dag har typ hundra timmars rast. As segt. 
Längtar till tisdag för då får jag mina pengar. Ska sätta mig och göra en budget för nästa månad.





Godis = kagge

Inget ny nyhet, Livet rullar på som vanligt.. eller jag har en nyhet! Klarat mig utan godis i en veckan nu, känner mig stolt. Kaggen ska bort, 2011 here I come. 

Belive in yourself and you is able to do anything. Det är mitt motto för denna vinter/våren.


(visst ser det gott ut..)





Free Fallin'

ingen konståkning denna veckan. Men var tvungen att dra mig haltande till ishallen ändå för jag glömde min plånbok där igår.. Smart (Y). Jag ersätter min missade träning med situps till gó musik här hemma. Det blev lite över 100 st och känner mig ganska stolt. Mitt mål till sommaren är att klara av armhävningar på en hand. Jag måste ju självklart slå min kära (starka) pojkvän. Ett annat mål är att gå ner i vikt så jag kommer i mina favorit shorts som är storlek S, rumpan ju har växt nu under juletider. Det hjälper ju inte med att pappa kommer hem med godis till mig men jag var duktig och sa nej. Sparar den till Fredag ist, man får ju inte sabba hela veckan med att äta godis en dag. 

Till något helt annat. Det var inte imorgon vi skulle simma med skolan utan nästa vecka. Vilket är lite bra eftersom jag kan knappt gå och vill gärna vara med på simningen. Imorgon ska jag till sjukgymnasten igen och träna upp mitt knä lite till.

Juste måste säga detta.. idag på samhällslektionen så fick vi en bok om Idol, hur onödigt som helst.. vrf läsa om Idol? 





Det sög ju...

Oj inget inlägg sedan igår, förlåt mina kära läsare.

Ingen mer konståkning denna veckan pga Jag kan knappt gå på mitt ben nu.. Får ta och vila upp det tills nästa vecka drf blir det bara situps här hemma. Ska försöka klämma in lite boxning med men vi får se hur det blir med det.  Jag vill veeerkligen träna. 

På torsdag ska vi simma med skolan tror jag, med Mr Äcklig, får la se om jag kan det med mitt knä. 


(sötis Julia) 

XoXo Lina Vahlersvik <3



Skolan... -.-

Sitter redan i skolan. Börjar kvart över elva men har varit hos sjukgymnasten innan. Idag har vi äcklig samhäll och matte. Tråkigt men jag är ju redan smart så jag behöver knappt tänka när vi gör de fucking uppgifterna.

I april - maj någon gång ska jag och min kära mor dra till Prag en helg och råå shoppa.. börja spara pengar nu då hihihi.

XoXo Lina Vahlersvik <3



Sent inlägg

fortfarande sur för jag inte kunde tävla men livet måste gå vidare. Jag ska börja träna upp mitt knä ännu mera nu. Ska försöka få in två sjukgymnastiks träningar i veckan plus jobba hemma. 

Idag jobbade jag först.. Pappa är klantig och körde in i en brevlåda. Det var ganska pinsamt eftersom flera bilar åkte förbi. Efter jobbet blev det att umgås med de underbara killarna. Erik och Victor.. nördiga Victor satt och spelade Call Of Duty och jag och Erik kollade på. När han var klar kollade vi på Rush Hour 3. Såg inte klart hela för var tvungen att åka hem.

Imorgon börjar vi kvart över 11 men har sjukgymnastik först vid 10 eftersom det inte går några bussar. Första lektionen är med (CP). Var inte på någon av hans lektioner förra veckan, eftersom det var lite problem där. 

XoXo Lina Vahlersvik <3



Helvete!

J**la fitt knä.. trodde verkligen att det skulle gå bra idag på tävlingen men ack sa knät nej och jag kan nu knappt gå på knät.. vrf egentligen. Jag är så sur nu!. Drf spenderas kvällen hemma idag med film och bara ligga och sura. 

Vrf kan jag inte få ha ett normalt knä som funkar. Pappa vill att jag ska röntga mitt knä. Och ska nog göra det för att riktigt få reda på vad det är som är.

Nu 2 and ½ men.. 


(Min snygga bakgrundsbild till datan ;) <3)

XoXo Lina Vahlersvik <3



hej

En mysig hemmakväll på en fredag behöver inte vara så fel.. just nu ligger jag och kollar på Mumien - Återkomsten med en varm och skön vetekudde på knät och en godispåse bredvid.

Imorgon är det som sagt tävling, knät gör ont med det får man leva med.. Ska dränka det i tigerbalsam imorgon. Jag hoppas verkligen det går bra men jag ska inte ha för höga förhoppningar. 

På måndag börjar verkligen mitt nyårslöfte på riktigt. Inget godis, inget onyttigt överhuvudtaget. Som tur är det 2 och en halv vecka kvar till lönen kommer och så länge inga pengar - inget onyttigt. Själv lönen ska jag nog lägga på en massage. Behöver verkligen det, börjar få för ont i ryggen nu. 

Det var allt för idag. 

XoXo Lina Vahlersvik <3




...

haha glömde säga att jag hade två klockrena kommentarer på engelskan idag.. 

Thomas frågade om jag var pigg på morgonen och mitt svar var ju exakt.. Pig as hell.. Sen så skulle jag säga att solen var nere men då sa jag: When the sun is closed.. IDIOT?.. det kan man säga ;)<3

XoXo Lina Vahlersvik <3



inget ljus utan mörker

Denna skolveckan har varit as chill för mig.. 
Måndag: Ledig
Tisdag: Modellteknik (chilllektion)
Onsdag: Ledig
Torsdag: Fick gå tidigare från Idrotten och var hemma 1 och ½ timma tidigare.
Fredag: Andra hela dagen i skolan.

Jag fick även inlämnat min novell och min book rewiew.. Nu är jag nöjd! :D

Min älskade Billyboy (min hund) vill att jag ska gosa med han och blir jätteledsen om jag slutar gosa med hanför att skriva så nu blir det att gosa med han innan jag åker till hallen. (om mamma kommer hem i tid.. dvs)


(min bebis)

XoXo Lina Vahlersvik




Family Guy<3

Träningen gick sugigt.. kan verkligen inte ha fys innan is så imorgon slipper jag fysen ;) <3.. Ska nog även skippa idrotten i skolan för man har sjukgymnastik och det kan bli jobbigt för knät att göra allt..

Flumm flumm flumm, det humöret har jag varit på hela dagen och hela dagen igår.. ;). 

Family Guy står på schemat och sedan sova.. 

XoXo Lina Vahlersvik <3



Rubrik

Ingen skola för mig idag då, men vaknade ändå nio. Skulle varit fett ovärt att åka in till skolan för att titta på film i en timme och sen stanna i skolan tre timmar för att vänta på min buss. Drf skippade jag skolan idag. 

Tagga träning ikväll. Första gången på typ hundra år jag åker med klänning. Men måste pga min tränare vill det.

Nu ska jag kolla ett gammalt avsnitt av Desperate Housewifes och sen gå en promenad med min söta hund<3

XoXo Lina Vahlersvik <3




Fem miljoner på banken, men inget att leva för

Tävling på lördag.. nervös men jag har två snygga klänningar iaf. 

Hela dagen har varit flummig, både i skolan och på träningen. I skolan fick vi choklad av Meya man jag ska inte äta så jag tog inte någon. Sedan började vi snacka om likör godisar och fyllehet. As kul. Sen på träningen blev det as flum på något viss, började typ snacka om Coca Cola flaska uppkörd i röven och annat. Som min fråga. Vad heter Super Mario i verkligheten och Jessica ba: Mario!.. men jag syftade du på vaktmästaren som ser ut som supermario ;)<3


(skitunge som åker till Egypien imorgon :(<3)


(Favorit klänning fram)


(Favorit klänning bak) (dålig kvalite på bilden)

XoXo Lina Vahlersvik <3



Godnatt<3

Jävlar vilken träning, hoppade toeloop i typ en timma men det kändes bra!. Som sagt var det sista dagen med Sashi idag. Nu är det bara ladda med program och bara dubbel hopp till lördag. 

Jag var ju ledig idag men imorgon måste man till skolan men man har chill  lektion bara modellteknik hela dagen. Efter skolan blir det nog Kungs först  och sen träning med de underbara girlsen<3

XoXo Lina Vahlersvik <3




Godmorgon <3

Godmorgon de glada folket som sitter i skolan och har hur tråkigt som helst. Jag är däremot hemma eftersom det inte gick någon buss ganska chill ändå och de är helt ok för mamma. Jag vaknade precis ska snart upp och göra mig en god frukost sen ska jag verkligen gosa ner mig i soffan och sätta på någon film, antingen Dear John eller Remember me. Måste se om dom är lipfilmer eller om mina kompisar har något fel med ögonen. 

Ikväll är det sista träningen med Sashi och efter  3 veckor med dubbel axel och trippel salkow kan jag bara säga att mitt knä är inte så speciellt bra. Jag måste stå ut ändå för på lördag är det tävling och jag kommer typ skämma ut mig totalt eftersom jag har inte åkt ett helt program sedan i november. Men det är bara att göra det bästa av det. Jag ska be pappa ta bilder som sedan kommer upp här. 

XoXo Lina Vahlersvik <3



Chailatte - starkt

Jag e ju smart.. tänkte ba: Åhh nu ska jag göra mig en GOD kopp med Chailatte men hällde i för mycket kardemumma och den blev äcklig, lite stark typ som HOT chailatte ist för HOT cochlate (stavning). Men får trycka i mig det ändå :)<3




XoXo Lina Vahlersvik<3



Söndag

Jobbet är nu avklarat. Pappa körde bara i diket en gång och eftersom jag är så stark lyfte jag upp bilen så han kom loss. 

Jag känner mig smal för en gång skull. Ligger och kollar på något fetma program, ganska bra faktiskt. Handlar om överviktiga barn som får hjälp med att gå ner i vikt. 

Ikväll blir det konståkning mellan 18-20. Imorgon är det skola så man måste vara hemma och sova ikväll. 

Mitt pepparkaks hus som hönsen får ;) 




XoXo Lina Vahlersvik <3



Tjaba, Tjena, Hallå

Gårdagens middag blev pizza, så jävla gott men man blir så jävla mätt. Jag åt la upp alla kalorier som jag tränade bort. Träningen gick ganska bra igår. Knät höll inte men det är bara att göra det bästa åt de. 

Idag ska vi äta TACOS.. mums. Sen ikväll blir det träning igen. 18-20 kommer nog vara ganska död så kommer nog åka hem  och sova för att orka upp och jobba imorgon. 

Skolan börjar om 2 dagar och den första lektionen är blää. Allt med den lektionen är blä men man måste ju stå ut i typ 2 år med den läraren.. önska mig lycka till för det kan jag behöva!


Mums<3

XoXo Lina Vahlersvik <3



2011-01-07

Äntligen går det att lägga in bilder från ipoden :).. Lite senare idag blir det träning i två timmar hoppas knät håller så jag kan träna båda timmarna. Sen ikväll blir det att vara med älsklingen, vi får väl se vad vi gör för något roligt. 

Jag har faktiskt håll mig ifrån godis i en vecka nästan eller aa från i måndags. Men idag är det fredag så man köper nog en liten påse senare :)<3


(Min kära Mormor) 

(Julklapp av Erik <3)



(Älskade syster<3)

XoXo Lina Vahlersvik <3



Skitunge<3

Skitunge!.. min älskade men hatade Julia Wallner Brynås <3



Dumpad!!<3

Haha sitter och kollar filmen DUMPAD. Ganska rolig faktiskt :)<3

Träning 16-18 imorgon och sedan fick man den dära goa tiden på lördag. 18-20 den satt ju bra! (nooot). Men vill man hålla sig i trim får man lida prim eller något liknande. Det kanske inte låter så bra men det rimmar iaf.. DET FÅR NI VARA NÖJDA MED!

Xoxo Lina Vahlersvik <3




Millionaire City = kul!

Asså jag känner mig såå nördig. Igår var jag med Hanna och så spelade hon något spel på fb och så hittade jag spelet som en app till min ipod och till och med ett liknande spel. Nu har jag suttit och spelat de spelen i typ 2 timmar, Mitt batteri på Ipoden är slut så får ta och ladda det så jag kan fortsätta spela. 

Spelet går ut på att man ska bygga så stor stad som möjligt. Man ska skapa kontrakt och utföra uppdrag man får. Låter skit tråkigt men det är as kul. Det liknade spelet är likadant bara att man skapar en "hollywood" stad. Man bygger studios och sådant ist för hus. 

Igår så var vi på bio, The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp. Båda är så jävla bra så filmen var helt otroligt bra. Jag såg också att Pirates Of The Caribbean 4 kommer ut den 20 maj. JAG LÄNTAR SOM FAN!!. Längtar även till dagen då  Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 kommer ut. Känner att detta året kommer det komma massa nya filmer som man måste se.

XoXo Lina Vahlersvik <3






Jag har gått för långt, kan inte sluta gå

Just nu ligger jag typ halvdöd på sängen efter ett träningspass. Träningen gick väl sådär, satte några hopp men knät knäckte till och gjorde ont. Imorgon är jag iaf ledig och då blir det bion The Tourist med min underbara Hanna Bragsjö<3. 

Asså skolan börjar snart, vill gärna ha mer lov men man ska tänka positivt och säga att det bara är 7 veckor till sportlovet :)


(gammal men snygg bild på mig och hanna)


XoXo Lina Vahlersvik <3



2010-2011









XoXo Lina Vahlersvik <3



Du är bäst men du var bättre förr

Glömde uppdatera bloggen igår så det får bli idag ist. Träningen igår gick väl ok, fick bara jävligt ont i knät på fysen så tränade typ bara en timma is. 

Gårdagens middag blev pizza. Jag vet att jag ska sluta men idag gäller det fan!. Jag har tillochmed redan varit ute och tränat i gymmet. Känner mig faktiskt riktig duktig :). 

Nu sitter jag och kollar på Tyra Banks Show och gör mig iordning för att åka till min älskling en stund. Senare i kväll blir det träning. 

Asså jag får panik!. Jag kan inte flytta över bilder till datan från min ipod. Irriterande -.-


(Min julklapp till mig själv <3)

XoXo Lina Vahlersvik <3



Första dagen på ett nytt år!

Kvällen spenderades med söta flickor. Det behövdes verkligen. <3

Imorgon är det jobb och träning som står på schemat. Taggad till tusen för att träna. :)

Mitt nyårslöfte var ju att börja äta nyttigare. Det började ju jätttteebra.. Tjocka i mig chips och dip (ooonnytttigt)
Ett annat nyårslöfte är att börja göra situps och hålla mig  i form och tillochmed gå ner lite i vikt. Vi får se hur det ska gå :). 

Nu ska jag kolla vidare på US Marshall som jag trodde först var en fotbollsfilm men det var tydligen en helt annan genre :). 

XoXo Lina Vahlersvik <3



01-01-11

säger bara vilken kväll :)

XoXo Lina Vahlersvik <3